Menyer

slider-1.png

Med dessa menyförslag kan du själv komponera en trerättersmeny som passar just till ert ändamål. Självklart löser vi även mat till allergiker, vegetarianer och andra med speciella önskemål. Kontakta oss för närmare information.

Förrätter:

Serranoskinka med frisk honungsmelon och basilika på en bädd av skottsallad. 69:-

Kallrökt lax med färskost smaksatt med färsk pepparrot. Serveras på grovt rågbröd med machesallad, laxrom och senapsmarinerade rädisor. 85:-

Italiensk delikatesstallrik med Parmaskinka, Salami Salchichón, kallskuren chorizo, oliver, marinerad parmesanost samt krämig Gorgonzola. Serveras med surdegsbröd och tapenade. 95:-

Skagensbakelse med räkor och dill. Örtig skottsallad och citron serveras till. 79:-

Carpaccio på oxkött, serveras med olivolja, ruccola, parmesan och svartpeppar. 125:-

Bruschetta på olivstekt bröd med tomat och serranoskinka som getostgratineras och avslutas med honung. 85:-

Krämig jordärtskockssoppa toppad med timjan och svartpeppar, serveras med bröd. 75:-

Tartar på kallrökt och gravad lax med avokado på mörkt bröd. Serveras med citron och dill. 85:-

Huvudrätter:

Rosastekt ankbröst med Akaciahonung, rotfruktsgratäng, svamp och västerbottenpaj samt portvinssås serveras till. 195:-

Baconinlindad fläskfilé med fransk potatisgratäng och säsongens grönsaker. Serveras med rödvinssås. 165:-

Helstekt oxfilé med örter och vitlök. Serveras med råstekt potatis, mustig rosépepparsås samt rostade rotfrukter. 225:-

Helstekt hjortfilé som vi glacerar med viltfond, serveras med potatis som råsteks i örter och vitlök , palsternackspuré, svamp och grönsaker efter säsong samt en rödvinsreduktion smaksatt med timjan. 240:-

Duxellebakad fläskfilé med smörad sherrysky, potatisgratäng, vitlöksrostade grönsaker samt baconcrisp. 165:-

Grillad oxfilémedaljong med cognacspetsad grönpepparssås, rostad potatis och rotfrukter samt saltbakade rödbetor. 240:-

Pocherad rödtunga med mustig sås på chablisvin och pepparrot, serveras med smörstekt potatis och kompott på tre sorters ärtor och morotscrisp. 195:-

Ugnsbakad fjordlax med skagenröra och romsås. Serveras med potatis stekt i dill och spenat samt blandade grönsaker. 165:-

Kycklingbröst bakat med västerbottensost och soltorkad tomat och serverat med örtstekt potatis, balsamicosky och blandade grönsaker. 155:-

Örtstekt lammytterfilé med sås på fyra sorters lök, rostade rotsaker och potatisgratäng smaksatt med rosmarin. 240:-

Desserter:

Pannacotta på vit choklad med en kompott på jordgubbar marinerade i lime och mynta. 69:-

Krämig chokladkaka med blåbärsglass och chokladkrutonger. 69:-

Pannacotta på Baileys med vår egen kompott på säsongens bär. 69:-

Hallonpaj med pistagenötter och honung. Serveras med mascarponecremé. 69:-

Passionsfruktsbrülée med färsk frukt och riven vit choklad, 69:-

Minsta beställning är 10 personer. Vi kan även byta ut om ni har önskemål om potatis och grönsaker.