Är du på jakt efter en annorlunda julfest i år?

Nu när julen börjar närma sig med stormsteg vill jag påminna er alla om att vara ute i god tid med att boka ert julbord och vill i år ge er ett super trevligt tips på hur man kan få ett annorlunda sådant, nämligen genom en julfest hos Aveqia. Deras koncept är någonting som verkligen sätter guldkant på tillvaron och ger er en oförglömlig upplevelse i samband med årets julbord.

Hjälps åt att laga maten tillsammans med erfarna kockar

På Aveqia kan man nämligen boka in sin grupp eller team på en så kallad aktiv matlagning, där ni alla hjälps åt att laga maten tillsammans med Aveqias erfarna kockar som tagit med sig de finaste av råvaror och avnjut därefter en egenlagad god middag tillsammans. Självklart kan man välja ett traditionellt julbord där man endast sitter ner och äter en god middag tillsammans, men konceptet med aktiv matlagning brukar verkligen gå hem hos besökarna.

Lägg till en av Aveqias alla provningar till er matlagningsaktivitet för maximal upplevelse

Skulle det vara så att man vill spetsa till sin upplevelse ännu mer i samband med sin julfest hos Aveqia kan man också välja att lägga till en provning till sin matlagningsaktivitet. Dom erbjuder provningar av både champagne, vin, ostron, ost och mat. Det finns även en aktivitet bestående av tillagningsteknik och metodik för de som tycker att det låter spännande. Det som är så bra är att man skräddarsy en upplevelse som passar perfekt för just dig och ditt sällskap.

Unna dig själv och dina kollegor eller vänner en annorlunda julfest hos Aveqia i år som ni sent kommer glömma. I deras mysiga lokaler och till dofter av julen kan jag lova er att ni får en riktigt trevlig och julig upplevelse tillsammans.