Semestertider på kontoret

Sommaren är här och det börjar bli alltmer tomt på kontoret. Ungefär hälften av mina kollegor har gått på semester redan, vi andra kämpar på inne på kontoret som börjar bli väldigt varmt när solen ligger på. Jag har semester om 3 veckor och har egentligen inga större planer mer än att försöka umgås med vänner och familj så mycket jag kan. Hur som helst har jag planerat något spännande för mina kollegor. Det må vara semestertider men därefter kommer alla tillbaka till kontoret och då är det fullt fokus på höstens arbete.

Rolig företagsaktivitet tillsammans med kollegorna

Jag hade tänkt att samla kollegorna på en rolig aktivitet innan vi drar igång med det ”verkliga” arbetet. Jag har kollat runt lite på nätet samt kollat med vänner om det finns något roligt att göra tillsammans med sina kollegor som en slags företagsaktivitet. Jag hittade massa olika aktiviteter på nätet som verkar roliga men jag fastnade för ett tips som en vän gav mig. Det finns en matstudio som erbjuder företagsaktivitet i Stockholm. Tydligen så går aktiviteten ut på att man samlas i deras matstudio och blir uppdelade i mindre grupper, därefter får alla grupper varsitt recept som man ska tillaga. Recepten är tydligen rätt avancerade så det finns kockar som hjälper till och som man kan fråga ifall något moment i receptet är oklart.

Jag bokade företagsaktiviteten!

Konceptet verkar väldigt roligt och som en kul aktivitet att göra med kollegorna efter semester bokade jag faktiskt denna matlagningsaktivitet. Jag tror att det kommer bli väldigt uppskattat bland kollegorna och en bra start på den nya säsongen. Vi får umgås, skratta, laga goda recept tillsammans vilket också kommer stärka teambuilding i gruppen! Detta kommer att bli toppen! Nu känns det inte alltför jobbigt att komma tillbaka till kontoret efter semestern längre.