Restaurang i Sollentuna

Har du någon restaurang i Sollentuna som är din favorit? Det finns så många restauranger i Sollentuna men jag har ett par favoriter som jag och min man brukar besöka. Bara för några år sedan så åt jag inte någon mat som hade indiskt ursprung då jag inte riktigt var så förtjust i de kryddor som var vanliga i indisk mat. För oss svenskar är det kanske inte de vanligaste kryddorna som vi själva använder i vår matlagning, som t ex koriander, anis, saffran och kanel. Det är i alla fall inga kryddor jag själv använder så frekvent. Kanel har jag i bakverk och inte i matlagning. Men efter att ha varit några gånger på indisk restaurang så har jag börjat att gilla viss indisk mat i alla fall.

Olika restauranger

Det är i alla fall väldigt intressant att prova olika restauranger i Sollentuna och dom får gärna ha olika inriktningar på sina maträtter och matlagning också. Som jag skrev innan så hade jag svårt för indisk mat men nu har jag ätit koriander, gärna färsk koriander, ett antal gånger och börjar att tycka det är gott tillsammans med kyckling. Kanel och saffran kan jag inte ha i maträtter och saffran äter jag heller inte i några bakverk så det kommer jag nog inte att vänja mig vid.

Många restauranger i Sollentuna

I Sollentuna kryllar det av olika restauranger och det gör det mycket mer intressant att gå ut och äta. Jag gillar kött och har svårare för vegetariska maträtter men som tur är så finns det alltid många bra restauranger för både de som inte äter kött och för oss andra som älskar en röd köttbit. Jag har faktiskt provat vegetarisk mat och det kan vara gott men om jag ska betala för att äta ute så vill jag nog ändå lägga dom pengarna på något jag älskar att äta!