Kan man köpa skönhetsprodukter och heminredning på nätet?

Det började med böcker, CD-skivor och DVD:er. Sen rullade näthandeln på med allt möjligt och vi såg också en första våg med livsmedel innan just den biten försvann i flera år. Nu är den som bekant tillbaka med full kraft och visst är det supersmidigt att använda listor i nätbutikerna för att sedan få hem maten ända till hallen, kall och välpackad? Jag vet inte hur mycket tid det sparar, särskilt när man har småttingar. Att dra med dem till Ica är som ett träningspass, fast bara stressigt och utan träningskläderna. Under julen funderade jag över om man inte testa lite ny nätshopping. Jag började med smink, schampoo, hårprodukter, nagellack och liknanade och det fanns massor. Ett hårvax, holländska Doops Rocker, som kostar 200 hos frissan hittade jag för 120 spänn med fri frakt. Det kom i postlådan dan efter, jag behövde inte ens gå till posten. I en blandad butik köpte jag nagellack. Jag passade också på medan jag var där att hämta ut arbetskläder från L.brador som jag hade beställt från deras hemsida. Sen var det dags för möbler och heminredning på nätet på Stayhome. Inga problem där heller. Jag vill inte köpa stora möbler för det blir bökigt om de ska skickas tillbaka men småhyllor, fönsterlampor, filtar, korgar, soffkuddar och servetthållare är några av sakerna jag kikade på.

Kommentarer är stängda.